Du är på Convoco's hemsida


Banjos sida

Convoco's Banjo
(18/4.2001 - 20/2 2012)
e.Byrilstorp's Andrew
u. Convoco's Marimba


Banjo har blivit fullvuxen och han är fortfarande en mycket gullig och otroligt vänlig hund, både mot människor och mot andra hundar. Han vill fortfarande varken dra i något eller hämta något, men han spårar gärna när han ges tillfälle att göra det. I lydnadsträningen lär han sig ganska snabbt men det är inte alls alltid roligt att träna. Ibland går han som en dröm men rätt som det är vill han ingenting och ser ut som om lydnadsträning är döden i grytan.

Vi testade att tävla i appellklass för några år sedan. Det gick inte alls det. Nå, han gjorde väl vad han skulle, utom i ett moment och han hade kanske kunnat bli godkänd, men han gjorde det med en min av ledsen gris, så matte bröt efter inkallningen.
Vi får väl se om matte har lust att träna vidare med Banjo. Just nu går hon mest in för att träna med Seaton, som bara älskar att jobba och som därför är betydligt mer inspirerande att jobba med.


Idag 20/2 2012 har Banjo rest sin sista resa och sällat sig till de andra hundarna som har varsin plats i våra hjärtan. Han blev som vuxen en trygg hund och förblev skottfast och åskoberörd hela livet. Han har varit en fantastisk kamrat och trots att han inte tyckte om lydnadsträning så spårade han gärna och var duktig både i uppletande och sök.

Foto/Banjo

Banjo, 2 år


Till Banjos MHTill toppen

Nästa sida: Seaton
Sidan utlagd 8/2 2002
Uppdaterad 28/5 2006

Sidan är försedd med en osynlig
räknare som använder sig av cookies.
Klicka här för mer information.