Du är på Convoco's hemsida


Syrrans sida
OneWay's Uma Thurman
(4/11 2003 - 6/6 2014 )

HD AA, artros 0, CRD måttlig

e. F Uch Hawkeire's Spirit O'barksdale
u. OneWay's Mercedes


Så har familjen utökats med en liten kortisflicka, Uma Thurman, som flyttade hem till oss för en månad sedan. Det är en mycket stabil, trevlig och öppen liten dam, halvsyster till Seaton dessutom.

Vi stormtrivs med henne och jag vill tacka Kerstin Widmark på kennel Lawless och Jeannette Sävlund på OneWay's, där hon vistades en tid för att valpa, innan hon flyttade hem till oss, för att vi fick ta över henne. Hon smalt in i huset utan problem, var väldigt snabb att lära sig våra hundrutiner och att anpassa sig i flocken, efter några smärre kontroverser med killarna. Eftersom hon är "syrra" till Seaton och från början inte lystrade till sitt ursprungliga tilltalsnamn, Ruby, blev det bara så att vi kom att kalla henne Syrran, som hon redan lystrar till. Så då får det bli Syrran.
Nu när vi lärt känna varandra bättre och vi har börjat träna, med klicker, anar jag att hon nog kunde en del sedan tidigare, eller så är hon supersnabb i fattningen. Hon är väldigt rolig att träna och har hur mycket arbetslust och kapacitet som helst. Tunga apporten tog hon nästan direkt, då jag kampade lite med den exempelvis. Jag bedömer att hon är ett strå vassare än Seaton, som jag ju är otroligt nöjd med och glad åt, som alla som läst min colliehemsida redan vet.

Foto/Syrran

Syrran 3 år
(Har tyngd i ena örat, i ärlighetens namn)

Idag (6/6 2014) på morgonen hittade vi Syrran död i sin hundbädd. Hon hade varit lite dåliga några dagar men att hon var så dålig trodde vi inte. Det trodde inte heller veterinären som vi besökte igår.
Som alla våra hundar som slutat sina dagar hos oss, lämnar hon ett stort tomrum efter sig.

Till Syrrans MH

Till OneQay's kennel

Till toppen

Nästa sida: Seaton
Sidan utlagd 24/10 2006
Uppdaterad 24/10 2006

Sidan är försedd med en osynlig
räknare som använder sig av cookies.
Klicka här för mer information.