Logotype

Notabene Foto skräddarsyr bilden efter Dina önskemål

Foto/start Om fotografen Portfolio s.1 Portfolio s.2 Priser Kalender Länkar Gästbok

Om mig


foto

Annika Hedner
Min egentliga fotoutbildning fick jag på Kyrkeruds Folkhögskola och genom min praktik hos fotografen Lasse Forsberg, Två Bildare AB, men jag har också gått otaliga kurser om fotografering.

Eftersom jag är uppvuxen med och alltid haft hundar, har jag ägnat mig ganska mycket åt hundfotografering. Genom att jag tävlat både på brukstävlingar och lydnadsävlingar med ett antal hundar, har jag skaffat mig kunskaper och erfarenheter som är ovärderliga när jag fotograferar sådana.

Hösten 1999 började jag samarbeta med Git Jering, ett samarbete som resulterade i vår första bok om hundar och brukshundsträning, En bok om sök. Sedan dess har det blivit en bok till, En bok om uppletande, och vår tredje bok, Valpboken utkom 2006 på Prisma Förlag.

Förutom hundfotografering gör jag gärna originella porträtt i 50- 60-talsmiljöer. Jag har under åren samlat på mig leksaker och inredningsdetaljer från den tidsepoken.

Konst, hantverk och reklambilder för artister är andra fotouppdrag jag gärna åtar mig.

Det ska också nämnas att jag en gång genomgått en utbildning till bilmekaniker, och därför har vissa insikter om teknik och mekanik, vilket är till nytta när man fotograferar teknisk apparatur.
Webmaster
logo
Anpassad till
Internet Explorer
upplösning 1024 x 768
Uppdaterad
11/10 2014
Om cookies